Verre reizen naar exotische bestemmingen

Kies voor avontuur, ontdek nieuwe culturen en streep de mooiste verre bestemmingen van je bucketlist af! Zo stap je tijdens een verre reis een compleet andere wereld binnen. Vlieg het onbekende tegemoet tijdens een van de voordelige verre reizen van Stunt Vakanties.

Bekijk alle verre reizen

Verre reizen, goedkope verre vakanties

Ben jij op zoek naar een goedkope verre vakantie? Dan ben je bij Stunt Vakanties aan het juiste adres! Met partners als TUI, FOX & Prijsvrij zijn we met recht een verre reizen specialist te noemen. We bieden je een ruime keuze en helpen je graag met het uitzoeken van de ideale verre vakantie.

Bekijk alle verre reizen →

Verre reis boeken

Tot 699,- p.p.
Tot 949,- p.p.
Tot 1299,- p.p.

Populaire verre bestemmingen

verre reizen
verre reis
verre reizen
vakantie
verre reizen
verre reizen
verre reis
verre reizen
 • 24/7 online klantenservice
  Kom je ergens niet uit? Heb je een vraag? Neem 24/7 contact met ons op

 • Veilig betalen
  Wij werken alleen met betrouwbare partners waar u kunt betalen via uw eigen vertrouwde bankomgeving
 • Altijd een eerlijke prijs
  Door te vergelijken betaal je bij ons altijd een eerlijke gangbare prijs!
 • Online vakanties vergelijken
  Vergelijk gemakkelijk en snel prijzen van aanbieders en vakanties!

Populaire accommodaties

Bekijk alle verre reizen →

Betaalbare droombestemmingen

Van sommige exotische landen kun je alleen maar dromen, maar met deze goedkope verre reizen komt zo’n droomreis toch wel erg dichtbij. Stunt Vakanties biedt namelijk zeer betaalbare reizen aan naar bijna alle continenten. Van de prachtige Aziatische landen zoals Indonesië, Thailand, Maleisië & Sri Lanka tot bijvoorbeeld de Noord- en Midden Amerikaanse parels Mexico, Cuba en de Dominicaanse Republiek. Maar ook het prachtige Afrika is vertegenwoordigd in ons aanbod met bijvoorbeeld Mauritius. Kortom, een zeer compleet assortiment met daarin voor ieder wat wils!

Boek jouw voordelige verre vakantie online

Boek je een verre reis bij Stunt Vakanties, dan ben je verzekerd van de laagste prijs. Wij hanteren namelijk de Best Deal Garantie, daardoor vind je jouw vakantie nergens goedkoper! Ook voor een verre vliegvakantie geldt: met ANVR/SGR garanties, extra veel voordeel, géén boekingskosten én de Best Deal Garantie!.

Wat moet je meenemen op een verre reis?

Wanneer je op een verre reis gaat zijn er een aantal dingen waar je aan moet denken. Je paspoort en de tickets zijn toch wel het belangrijkste. Daarnaast is het belangrijk om het inentingenboekje, verzekeringspapieren, een creditcard en contant geld mee te nemen. Ook moet je denken aan medicijnen en een internationaal rijbewijs. Je gaat waarschijnlijk ook naar een zonnige bestemming, dus vergeet vooral je zwemkleding en je zonnebril niet!

Bekijk alle verre reizen →
Reizen die Verder Gaan Dagen | FOX.nl
Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen
Go to Top