Als je denkt aan een vakantie in Turkije, dan denk je misschien al snel aan de bekende en toeristische badplaatsen. En dat is ook helemaal niet zo gek, want dit is een groot deel van het reisaanbod waar je uit kunt kiezen. Maar merk je dat je toch liever de grote massa wilt ontsnappen? En ervaar je maar al te graag het echte en het authentieke leven van een bepaald land? In dat geval is het zeker geen verkeerd idee om eens wat verder te gaan kijken. Er zijn namelijk tal van verschillende minder bekende plekken, buiten de toeristische hotspots, waar je de tijd van je leven gaat hebben. Lees dus snel verder!

Vier vakantie in de kleine en idyllische badplaatsen met het echte Turkse leven 

Kies er bijvoorbeeld voor om de bekende en grote badplaatsen over te slaan. Er bestaan namelijk ook verschillende andere kleine en idyllische badplaatsen. Hier ervaar je het echte Turkse leven. Van commerciële en grote restaurants is er geen sprake. Je maakt kennis met de aardige lokale bevolking. En de stranden zien er werkelijk fantastisch uit. 

Ga de binnenlanden in en maak kennis met charmante dorpjes 

Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het binnenland van Turkije verder te ontdekken. Je staat hier oog in oog met imposante bergtoppen, kabbelende riviertjes en charmante dorpjes. Hier maak je vast en zeker de mooiste vakantiefoto’s en je viert vakantie in alle rust. Ideaal dus als je de batterij weer even helemaal op wilt gaan laden. 

Zorg er altijd voor dat je reis van tevoren goed is geregeld 

Kun je niet wachten om je volgende vakantie te gaan boeken? Bijvoorbeeld naar Turkije? Zorg er dan altijd voor dat je de reis van tevoren goed hebt geregeld. Op deze manier weet je bijvoorbeeld altijd zeker dat het papierwerk helemaal in orde is en dat je tijdens je vakantie dus ook niet voor gekke verrassingen komt te staan. En dat is wel zo prettig om te weten, want tijdens je reis wil je helemaal worden ontzorgd. Wie weet kies je er binnenkort al een keer voor om het aanbod aan minder bekende plekken buiten de toeristische hotspots van Turkije verder te gaan ontdekken. Met wie ga jij dit jaar het liefste op vakantie naar Turkije met FTI reizen? Voor ieder reisgezelschap is er wel een passend aanbod te vinden.