Ga je met kinderen op vakantie, dan zijn er speciaal kindvriendelijke accommodaties die babybedjes, kidsclubs, miniclubs, speeltuinen en nog veel meer entertainment hebben wat je kind een onvergetelijke vakantie geeft. Wil je als ouders een gezellig dagje op stap, dan is er vaak een kinderopvang aanwezig. Ook zijn er accommodaties die de kinderen de hele dag vermaken met entertainmentprogramma’s. Er zijn veel voorzieningen en het hotel is kindvriendelijk. Enkele kindvriendelijke hotels voor jullie zijn

Sea Life Family Resort

Dit kindvriendelijke hotel in Antalya, Turkije heeft een kinderzwembad met glijbaan, heeft een kinderspeelruimte en is ruim opgezet met speciale activiteiten voor kinderen. Het hotel heeft kinderbedjes en het restaurant heeft kinderstoelen.

De Blanke Top – Cadzand Bad

Dit hotel ligt aan de Nederlandse kust en biedt veel faciliteiten voor kinderen. De kinderen kunnen lekker ontspannen in de speelkamer. Er wordt hier speciale menu’s bereid voor kinderen.

Amadria Park Andrija

In Sibenik, Kroatie is het Amadria Park Andrija een kindvriendelijk hotel in een heerlijk vakantieland. Dit hotel is een perfect verblijf voor families met kinderen.

Hotel Engel Familotel

In Hochschwarzwald, Duitsland ligt hotel Engel Familotel, een kindvriendelijke hotel. Hier is er een kinderopvang voor baby’s vanaf 6 maanden. Hier kun je boswandelingen maken, zwemmen, paardrijden en nog heel veel meer leuke dingen doen.

Novotel Paris Gare de Lyon

Dit hotel ligt naast de Gare de Lyon. Dit kindvriendelijke hotel ligt midden in de stad

Vakantiepark Bosrijk -Efteling

Dit vakantiepark ligt in Waalwijk, Nederland. Je kunt hier blijven slapen en meerdere dagen bezoeken. Voor het slapen komt Klaas Vaak een verhaaltje voorlezen. Dit vakantiepark is de favoriet bij kinderen.

Up Suites BCN – Barcelona

Deze kindvriendelijke appartementen in Barcelona, Spanje is een fijne plek om te verblijven wanneer je een vakantie naar Barcelona maakt. De appartementen hebben alle faciliteiten die nodig zijn voor een ontspannen verblijf.

Raddison Blu

In Berlijn, Duitsland ligt het kindvriendelijke Raddison Blu. Hier vind je het grootste aquarium ter wereld.

Kinder Hotel – Zell am See

Dit kindvriendelijke hotel in Oostenrijk is een paradijs voor kinderen. Je kunt hier terecht voor zowel een zomervakantie als een wintervakantie. Dit hotel heeft activiteiten voor baby’s, familiekamers, kinderclubs en nog veel meer. Het is een hotel voor kinderen.

The Ampersand hotel

Dit kindvriendelijke hotel ligt in London, Kensington. Hier kun je 2 kamers boeken met een tussendeur. Je kunt ook suites boeken met keukens. Voor kinderen tot 4 jaar heeft dit hotel speciale menu’s. In de speelkamer staat er een tafeltennistafel.